Poezia “Lumi” - Nga Paul Eluard

Lumi që kam poshtë gjuhës sime

Ujë i paimagjinueshëm, varka ime e vogël

Ulet sipari, le të flasim...

 

Poezia “Lumi”

Nga Paul Eluard  

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts