Poezia “Mbama doren” - Nga Herman Hesse

Mbama doren ne perendim

Kur drita e dites shuhet
Dhe erresira vishet me yje
Shtrengoje
Kur nuk do te mund te jetoje ne kete bote te papersosur
Mbama doren
Come aty ku nuk ekziston koha
Mbaje afer kur jeta te jete e veshtire
Mbama doren
Ne ditet kur ndjehem e corientuar
Kendome kengen e yjeve
Kenge te embla
Frymime zerash
Mbama doren
Shtregoje fort
Perpara se fati i pacipe
Te me rrembeje prej teje
Mbama doren
Dhe mos me lesho kurre
Poezia “Mbama doren”
Nga Herman Hesse
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Shetitja e kuqe nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts