Poezia “Per kenaqesine sensuale” - Nga C. P. Cavafy

Gezimi dhe pafajesia e jetes sime

Kujtimi i ketyre oreve
Kur e gjeta dhe e kapa kenaqesine sic desha une
Gezimi dhe pafajesia e jetes sime
Qe i refuzova te gjitha kenaqesite
Ne ceshtjet dashurore rutinore
Poezia “Per kenaqesine sensuale”
Nga C. P. Cavafy
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Virgjeresha nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts