Poezia “Privilegji” - Nga Alejandra Pizarnik

Emri me te cilin me therrisnin tashme ka humbur

Fytyra e saj orbiton rreth meje
Si melodia e ujit naten
Te ujerave qe bien ne ujera
Dhe gjeja e fundit qe largohet eshte buzeqeshja e saj
Ne vend te kujteses sime
Me e bukura nga te gjitha
Netet e atyre qe me lene:
Ti per te cilen jam i deshiruar
Sa i pafundme moskthimi yt
Ti si hije deri ne dite te diteve
Poezia “Privilegji”
Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Ori nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts