Qe nje grua te lere me te vertete gjurmet e saj, ajo duhet te jete e gashtme qe te refuzoje kufizimet qe shoqeria i ka perdorur gjithmone per ta zbrapsur ate: dashuria, martesa, femijet dhe mbi te gjitha imponimi i paftuar i axhendave morale te njerezve me inferior.

Qe nje grua te lere me te vertete gjurmet e saj, ajo duhet te jete e gashtme qe te refuzoje kufizimet qe shoqeria i ka perdorur gjithmone per ta zbrapsur ate: dashuria, martesa, femijet dhe mbi te gjitha imponimi i paftuar i axhendave morale te njerezve me inferior.

Comments

Popular Posts