Te besh nje pikture eshte si t’i biesh saksofonit. Ti i bie notave dhe ato dalin jashte. - Nga Julian Schnabel

Te besh nje pikture eshte si t’i biesh saksofonit. Ti i bie notave dhe ato dalin jashte.

Julian Schnabel

Comments

Popular Posts