Te dish do te thote te zoterosh nje aftesi. Zotesia per te dalluar disa forma dhe kompozime themelore nga kaosi do te thote edhe aftesi per te krijuar gjendje te organizuara qe jane te ngjashme me keto forma dhe kompozime.

Te dish do te thote te zoterosh nje aftesi. Zotesia per te dalluar disa forma dhe kompozime themelore nga kaosi do te thote edhe aftesi per te krijuar gjendje te organizuara qe jane te ngjashme me keto forma dhe kompozime.

Shkeputur nga libri “Arti dhe mjeshteria e bukurise” nga Juha Varto, perkthyer nga Gezim Qendro, Dituria, 2015
Piktura, Nen te njejtin qiell, 2007, Stefano di Stasio

Comments

Popular Posts