Te gjitha aromat jane nje perzierje e tre toneve. Baza, zemra dhe maja. Maja, mendoj une se eshte e tashmja. Eshte kalimtare. Eshte ketu, dhe pastaj nuk eshte me. Zemra...zemra eshte thelbi i nje arome.

Te gjitha aromat jane nje perzierje e tre toneve. Baza, zemra dhe maja. Maja, mendoj une se eshte e tashmja. Eshte kalimtare. Eshte ketu, dhe pastaj nuk eshte me. Zemra...zemra eshte thelbi i nje arome. Eshte shpirti i parfumit. Eshte cfare e mban ate se bashku. Por mua me pelqen qe ta fillojme nga toni i fundit. Tonin baze. Toni baze eshte me e rendesishmja. Ka te beje me te shkuaren. Keshtu qe, teksa ne te dy zhvillojme nje gjuhe se bashku, do te te kerkoj qe te rikujtosh gjera nga jeta jote. Aroma, po, por gjithashtu, uh, ndjenja, aroma.

Comments

Popular Posts