Une bera nje trup qe ishte shume i madh per kornizen, fjale per fjale shume i madh per kornizen e historise se artit.

Epo korniza/kuadri eshte i rendesishem, vecanerisht ne pikturat e mia me te hershme - Une bera nje trup qe ishte shume i madh per kornizen, fjale per fjale shume i madh per kornizen e historise se artit. Keshtu e imagjinoja une, me ne fund. Une doja qe ato te perballeshin me ju dhe qe te ekzistojne. - Jenny Saville. Piktura, Syte ngulur, 2004-05, Jenny Saville

Comments

Popular Posts