Une dua qe njerezit te dine se cfare eshte ajo qe ata jane duke pare.

Une dua qe njerezit te dine se cfare eshte ajo qe ata jane duke pare. Por ne te njejten kohe, sa me afer qe ato afrohen me pikturen, eshte njesoj sikur te kthehen ne femijeri. Dhe eshte si nje pjese abstrakte...ajo kthehet ne peisazhin e shenjave te furces sesa ne nje lloj peisazhi intelektual. - Jenny Saville

Comments

Popular Posts