Une enderroj rreth artit, dhe imazhet me vijne ne endrra. Shpresoj te jem ne kontakt me pavetedijen time. Pres telefonate cdo minute. - Nga Julian Schnabel

Une enderroj rreth artit, dhe imazhet me vijne ne endrra. Shpresoj te jem ne kontakt me pavetedijen time. Pres telefonate cdo minute.

Julian Schnabel

Comments

Popular Posts