Une jam nje shtepi. Tek une eshte erresire. Vetedija ime eshte nje drite e vetmuar.

Une jam nje shtepi. Tek une eshte erresire. Vetedija ime eshte nje drite e vetmuar. Nje qiri kapur nga nje shkulm ajri. Ai dridhet. Nje minute ne kete ane, me pas ne tjetren. Gjithcka tjeter qendron tek hijet. Gjithcka tjeter qendron brenda pavetedijes. Por ato jane aty. Dhomat e tjera, kamaret, shtigjet, kurthet, korridoret. Gjate gjithe kohes. Dhe gjithcka qe jeton brenda nesh, gjithcka qe shetit verdalle brenda nesh eshte e gjitha ketu. Ajo vepron…Ajo jeton…brenda shtepise qe jam une.

Filmi ‘Freud’ (Frojdi), 2020, Netflix

Comments

Popular Posts