Une pikturoj mish sepse jam njerezore. Nese punoni ne vaj, si une, vjen natyrshem.


Une pikturoj mish sepse jam njerezore. Nese punoni ne vaj, si une, vjen natyrshem. Mishi eshte gjeja me e bukur per te pikturuar. - Jenny Saville. Piktura, Autoportret, 2009, Jenny Saville, artiste bashkekohore angleze, fillimisht anetare e Artisteve te Rinj Anglez. Ajo eshte e mirenjohur per pikturat e saj te medha qe paraqesin gra nudo. Asaj i eshte njohur merita e shpikjes se nje metode te re dhe sfiduese te pikturimit te nudos femerore dhe rishpikjen e figures se pikturimit ne artin bashkekohor.

Comments

Popular Posts