Une shoh piktura kudo. Une shoh gjera dhe ato me duken si piktura. - Nga Julian Schnabel

Une shoh piktura kudo. Une shoh gjera dhe ato me duken si piktura.

Julian Schnabel

Comments

Popular Posts