WHEN I THINK OF YOU - Poem by Linda Dervishi

WHEN I THINK OF YOU

I feel as if all my organs

Are diverted  

MY WOMB OPENS UP

A WARM PLACE FOR YOU…

And so, dreamy  

I walk and walk

With a lustful weight on my body

Oh, what a fiery ecstasy!

 

Poem by Linda Dervishi

Translated into English by Enkeleda Suti

 

***

(Varianti origjinal në shqip)

 

Kur të mendoj

më duket sikur çdo organ më spostohet

E mitra ime bën një vend të ngrohtë për Ty,...

Dhe ashtu e ëndërrt

eci e eci me një peshë epshnore n'trup

Oh, cfarë dalldie e zjarrtë!...

 

Nga Linda Dervishi

 

Comments

Popular Posts