Zemra eshte ne qender te gjithckaje qe eshte e vertete, dhe se ajo na tradheton. E verteta del gjithmone. Pavaresisht se sa e groposur thelle qe eshte.

Zemra eshte ne qender te gjithckaje qe eshte e vertete, dhe se ajo na tradheton. E verteta del gjithmone. Pavaresisht se sa e groposur thelle qe eshte.

Comments

Popular Posts