Ai qe s’ka derdhur lot ne cdo bregdet s’e di cdo te thote fshinjeri turbulluese me Zotin, s’di c’do te thote vetmi, e cila kerkon nje vetmi tjeter edhe me te madhe.

Ai qe s’ka derdhur lot ne cdo bregdet s’e di cdo te thote fshinjeri turbulluese me Zotin, s’di c’do te thote vetmi, e cila kerkon nje vetmi tjeter edhe me te madhe.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts