Ajo që ata kërkojnë mund të gjendet tek një trëndafil i vetëm...

Aty ku jeton ti njerëzit, tha Princi i Vogël, rrisin pesë mijë trëndafila në një kopësht..dhe prapë, ata ende nuk e gjejnë atë që kërkojnë...Dhe megjithatë, ajo që ata kërkojnë mund të gjendet tek një trëndafil i vetëm.

Nga Antoine de Saint-Exupery, Princi i Vogël
Fotografia nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts