Alkimisti: Ne e filluam ne nje perralle dhe ne erdhem ne jete, por a eshte kjo jete realitet? Jo. Eshte nje film. Zmadhoje kameran mbrapsht.

Alkimisti: Ne e filluam ne nje perralle dhe ne erdhem ne jete, por a eshte kjo jete realitet? Jo. Eshte nje film. Zmadhoje kameran mbrapsht.

Filmi, Mali i Shenjte, 1973, regjia Alejandro Jodorowsky

Comments

Popular Posts