Aria: O mio babbino caro - Nga Giacomo Puccini

Oh ati im i dashur,

Unë e pëlqej atë, ai është kaq i pashëm.
Dua të shkoj në ‘Porta Rossa’
Që të blej një unazë!
Po, po, dua të shkoj atje!
Dhe nëse dashuria ime është e kotë,
Do të shkoj në ‘Ponte Vecchio’
Dhe të hidhem në Arno!
Po digjem dhe jam e munduar,
Oh zot! Do të doja të vdisja!
Babush, ki mëshirë, ki mëshirë!
Babush, ki mëshirë, ki mëshirë!
Aria: O mio babbino caro
Nga Giacomo Puccini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts