Arti i dikujt shkon po aq larg dhe po aq thelle sac shkon dashuria e tij. - Andrew WyethArti i dikujt shkon po aq larg dhe po aq thelle sac shkon dashuria e tij. - Andrew Wyeth

Piktura, Bota e Christina-s, 1948, Andrew Wyeth

Comments

Popular Posts