Atehere pyeta: - Per cfare ka nevoje njeriu?

Atehere pyeta: - Per cfare ka nevoje njeriu?

Vete u pergjigja: - Per drite dhe per zjarr.
Fragmente mencurie te shkeputura nga libri ‘Nje udhetim’, nga Genci Gora (aka Lille Venn), 2020.

Comments

Popular Posts