Cfare ndodh ne Vegas, mbetet ne Vegas

Analfabeti erotik

Cfare ndodh ne Vegas, mbetet ne Vegas

Me kalimin e viteve seksualiteti i tij eshte banalizuar gjithnje edhe me teper; duke mos pervetesuar cdo te thote t’i fitosh zemren dikujt, cdo te thote mister, pjesemarrje emocionale, marredhenie e ndersjellte; eshte shnderruar ne nje veprimtari fiziologjike fitimprurese qe lidh dy funksione, jo dy persona. Markoja eshte nje hiperseksual qe nuk kerkon kenaqesine, por ushtron thjesht penetrimin mekanik, pa ndjenje. Pra eshte nje analfabet erotik dhe cdo gje e sheh si aventure qe jetohet cdo nate, pa lene gjurme pas...

Shkeputur nga libri ‘Frike nga dashuria’, nga Giacomo Dacquino, Si te shmnagesh dhe kapercesh deshtimet ne dashuri, perkthyer nga Agim Doksanj, Phoenix, 2000

Piktura, Enigma e trendafilit (vdekja), 1976, Salvador Dali

#reading #love #phychology #giacomodacquino #enkeledasuti #salvadordali 

Comments

Popular Posts