Detyra e nje njeriu te vetmuar: te jete akoma edhe me i vetmuar.

Detyra e nje njeriu te vetmuar: te jete akoma edhe me i vetmuar.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #artcollague #enkeledasuti #beauty

Comments

Popular Posts