‘E zeza ka thellësi...ju mund të hyni në të, dhe mund të filloni të shikoni atë që keni frikë. Do të filloni të shikoni atë që doni, dhe ajo do të kthehet në një ëndërr.’ – David Lynch

‘E zeza ka thellësi...ju mund të hyni në të, dhe mund të filloni të shikoni atë që keni frikë. Do të filloni të shikoni atë që doni, dhe ajo do të kthehet në një ëndërr.’ – David Lynch

Përzgjodhi dhe përktheu - Enkeleda Suti
@davidlynchfoundation @daily_lynch
@isabellarossellini

Comments

Popular Posts