‘Është kaq çliruese, kaq e bukur, që të kesh një dështim të madh. Nuk ka asnjë mënyrë më të mirë për të filluar ngjitjen.’ – David Lynch

‘Është kaq çliruese, kaq e bukur, që të kesh një dështim të madh. Nuk ka asnjë mënyrë më të mirë për të filluar ngjitjen.’ – David Lynch

Përzgjodhi dhe përktheu - Enkeleda Suti
@davidlynchfoundation @daily_lynch
@isabellarossellini

Comments

Popular Posts