Fragment nga poezia “Nje kenge emrash dhe fytyrash” - Nga Audre Lorde

Une e harroj gjithmone se si filloi viti

Deri ne kohen kur mesi i veres vjen permbi mua

Fragment nga poezia “Nje kenge emrash dhe fytyrash”
Nga Audre Lorde

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @luarasi.suel

#poetry #audrelorde #art #artlover #artlovers #beauty #love #suelaluarasi #enkeledasuti
#themuse #thenutcracker #sakuraempress

Comments

Popular Posts