‘Idetë janë si peshqit. Nëse kërkoni që të peshkoni për peshq të vegjël, mund të qëndroni në cektësirë. Por nëse kërkoni që të peshkoni peshq të mëdhenj, duhet të shkoni më thellë. Aty poshtë thellë, peshqit janë më të fuqishëm dhe më të pastër. Ata janë jashtëzakonisht të mëdhenj. Dhe ata janë të bukur.’ – David Lynch

‘Idetë janë si peshqit. Nëse kërkoni që të peshkoni për peshq të vegjël, mund të qëndroni në cektësirë. Por nëse kërkoni që të peshkoni peshq të mëdhenj, duhet të shkoni më thellë. Aty poshtë thellë, peshqit janë më të fuqishëm dhe më të pastër. Ata janë jashtëzakonisht të mëdhenj. Dhe ata janë të bukur.’ – David Lynch

Përzgjodhi dhe përktheu - Enkeleda Suti
@davidlynchfoundation @daily_lynch
@isabellarossellini

Comments

Popular Posts