Isha i lumtur, njeriu nuk e kupton kurre kur eshte i lumtur, Anxhela, dhe une pyesja perse asimilimi i nje ndjenje kaq te dashur na gjen gjithmone te papergatitur, te shkujdesur, aq shume saqe ne njohim vetem nostalgjine e lumturise, dhe pritjen e saj te perjetshme.

Isha i lumtur, njeriu nuk e kupton kurre kur eshte i lumtur, Anxhela, dhe une pyesja perse asimilimi i nje ndjenje kaq te dashur na gjen gjithmone te papergatitur, te shkujdesur, aq shume saqe ne njohim vetem nostalgjine e lumturise, dhe pritjen e saj te perjetshme.

Filmi ‘Mos leviz’, 2004, regjia Sergio Castellitto

Comments

Popular Posts