Kështu princi i vogël e zbuti dhelprën. Dhe kur erdhi ora e ndarjes...

Kështu princi i vogël e zbuti dhelprën. Dhe kur erdhi ora e ndarjes...

Ah, ‘tha dhelpra, do qaj.’
‘Vet e ke fajin,’ tha Princi i Vogël. Nuk doja kurrë të të shkaktoja dëm; por ti vet deshe që unë të të zbutja...
Po, kështu është, tha dhelpra.
Por ti tani do qash! Tha Princi i Vogël
Atëhëre kjo gjë nuk të ka bërë asnjë të mirë!
Më ka bërë mirë, tha dhelpra, ‘për shkak të ngjyrës së fushave të grurit, sepse flokët e tu janë të verdhë dhe sa herë që do t’i shikoj ato do mendoj për ty.
Nga Antoine de Saint-Exupery, Princi i Vogël
Video nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts