Kufiri i cdo dhimbje eshte nje dhimbje tjeter edhe me e madhe.

Kufiri i cdo dhimbje eshte nje dhimbje tjeter edhe me e madhe.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #enkeledasuti

Comments

Popular Posts