Lotet: kriteri i se vertetes ne boten e ndjenjave. Lotet, jo te qarat. Ekziston nje prirje ndaj loteve, e cila e shpreh vetveten permes nje orteku te brendshem. Ka specialiste ne ceshtje te loteve qe s’kane qare kurre me te vertete.

Lotet: kriteri i se vertetes ne boten e ndjenjave. Lotet, jo te qarat. Ekziston nje prirje ndaj loteve, e cila e shpreh vetveten permes nje orteku te brendshem. Ka specialiste ne ceshtje te loteve qe s’kane qare kurre me te vertete.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#art #photography #emilcioran #enkeledasuti

Comments

Popular Posts