Me mire te digjesh sesa te zesh ndryshk.

Me mire te digjesh sesa te zesh ndryshk.


Shkeputur nga libri ‘Frike nga dashuria’, nga Giacomo Dacquino, Si te shmnagesh dhe kapercesh deshtimet ne dashuri, perkthyer nga Agim Doksanj, Phoenix, 2000

#reading #love #phychology #giacomodacquino #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts