Midis Spanjes dhe Holandes, ekziston distanca e pamatshme midis deshperimit dhe trishtimit. Vete Rembrandt-i na fton te qetohemi ne hije dhe drite-hija e tij teresore nuk eshte vecse pritja e pleqerise.

Midis Spanjes dhe Holandes, ekziston distanca e pamatshme midis deshperimit dhe trishtimit. Vete Rembrandt-i na fton te qetohemi ne hije dhe drite-hija e tij teresore nuk eshte vecse pritja e pleqerise.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#art #painting #rembrandt #emilcioran #enkeledasuti

Comments

Popular Posts