Ne gjyqin e fundit nuk do te peshohen vecse lotet.

Ne gjyqin e fundit nuk do te peshohen vecse lotet.


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #photography #surrealism #enkeledasuti

Comments

Popular Posts