Ne malet e gegeve edhe heshtja eshte art. Aty, per fatin e shume shqiptareve, lulja e vendit qan, vajton.

Ne malet e gegeve edhe heshtja eshte art. Aty, per fatin e shume shqiptareve, lulja e vendit qan, vajton. Ndoshta edhe mbreteresha e re dhe e bukur do te mbaje zi. Une, me besimin tim, i dola perpara. Ajo nga deshperimi i sheh te gjitha, i thote te gjitha.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019
Piktura, Tokat e Arnheim, 1938, Rene Magritte

Comments

Popular Posts