Nese nuk do te te shohe me kurre serish - Nga Charles Bukowski

Nese nuk do te te shohe me kurre serish

Do te te mbaje gjithmone
Brenda
Jashte
Mbi majat e
Gishterinjve te mi
Dhe tek cepat e truve
Dhe ne qendra
Ne qendrat
E asaj qe jam
Nga ajo cka mbetet
Nga Charles Bukowski
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts