Nese te dua - Nga Rene Ricard

Nese te dua

Nuk ka kufi
Por dashuria eshte luks
Strehimi
Qiraja duhen paguar
Kontrata skadon
Debimi njoftohet
Dhe nje qiraxhi i ri
Hyn brenda
Poezia nga Rene Ricard
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts