Nje dite mjafton per te na bere pak me te medhenj, dhe here te tjera, pak me te vegjel. - Nga Paul Klee

Nje dite mjafton per te na bere pak me te medhenj, dhe here te tjera, pak me te vegjel.

Artisti i sotshem eshte me shume sesa nje kamera e permiresuar. Ai eshte me kompleks, me i pasur dhe me i gjere. Ai eshte nje krijese mbi toke dhe nje krijese brenda se teres; qe do te thote, nje krijese mbi nje yll mes yjesh.
Nga Paul Klee

Comments

Popular Posts