Njoh dike qe di te puthe ashtu sic hapet nje lule - Nga Mary Oliver

Njoh dike qe di te puthe

Ashtu sic hapet nje lule,
Por me shpejt.
Lulet jane te embla.
Ato kane nje jete te shkurter,
Lumturisht te bekuar.
Ato ofrojne shume kenaqesi.
Nuk ka asgje ne bote qe mund te thuhet kunder tyre.
E trishte, apo jo?
Qe gjithcka qe ato mund te puthin eshte ajri.
Po, po!
Ne jemi fatlumet
Nga Mary Oliver
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts