Objektivi im eshte qe te mos kopjoj kurre. Te krijoj nje stil te ri, ngjyra me te qarta dhe me te ndritura dhe te ndjej elegancen e modeleve. - Tamara de Lempicka


Objektivi im eshte qe te mos kopjoj kurre. Te krijoj nje stil te ri, ngjyra me te qarta dhe me te ndritura dhe te ndjej elegancen e modeleve. - Tamara de Lempicka

Piktura, Puthja, 1922, Tamara de Lempicka

Comments

Popular Posts