Pas marteses, im shoq filloi te flase gjithnje e me pak, duke me ngjallur zhgenjim, zemerim dhe depresion. Pak nga pak u shfaq kundershtari yne, televizioni; ne vend qe te bisedonim mes nesh, bisedonim me ekranin, te mbyllur ne nje vetmi rrapelluese...

Pas marteses, im shoq filloi te flase gjithnje e me pak, duke me ngjallur zhgenjim, zemerim dhe depresion. Pak nga pak u shfaq kundershtari yne, televizioni; ne vend qe te bisedonim mes nesh, bisedonim me ekranin, te mbyllur ne nje vetmi rrapelluese...


Shkeputur nga libri ‘Frike nga dashuria’, nga Giacomo Dacquino, Si te shmnagesh dhe kapercesh deshtimet ne dashuri, perkthyer nga Agim Doksanj, Phoenix, 2000

#reading #love #phychology #giacomodacquino #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts