Perse do te rremosh ne kujtesen time? E perse duhet te ma varesh mua? A do te arrije valle ndonjehere te matje renien, si dhe pranine e ankthit tim tek ankthi yt?

Perse do te rremosh ne kujtesen time? E perse duhet te ma varesh mua? A do te arrije valle ndonjehere te matje renien, si dhe pranine e ankthit tim tek ankthi yt?


Shkeputur nga libri ‘Lot dhe shenjtore’, nga Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2020

#emilcioran #sculpture #enkeledasuti

Comments

Popular Posts