Përvoja më e bukur që mund të kemi është misteri. Është emocioni thelbësor që qëndron në djepin e artit të vërtetë dhe të shkencës së vërtetë. - Nga Albert Einstein

Përvoja më e bukur që mund të kemi është misteri. Është emocioni thelbësor që qëndron në djepin e artit të vërtetë dhe të shkencës së vërtetë.

Nga Albert Einstein

Comments

Popular Posts