Piktura eshte dicka qe sfidon ligjin e tokes dhe ligji i gravitetit eshte ne te njejten kohe ideal. - Nga Banksy

Piktura eshte dicka qe sfidon ligjin e tokes dhe ligji i gravitetit eshte ne te njejten kohe ideal. - Nga Banksy

Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts