Poezia “Cfare kerkon era e hidherimit” - Nga Miguel Hernandez

Cfare kerkon era e hidherimit

Kur vjen poshte grykes
Dhe i dhunon dritaret
Teksa une po te vesh ty ne krahet e mi?
Qe te na rrezoje, qe te biem poshte
Te rrezuar, te hedhur poshte
Te dy gjakrat tane duke u terhequr
Cfare kerkon me shume era
Me me shume hidherim cdo cast?
Poezia “Cfare kerkon era e hidherimit”
Nga Miguel Hernandez
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi nga @darkartarchive

Comments

Popular Posts