Poezia “Dielli, trendafili dhe femija” - Nga Miguel Hernandez

Dielli, trendafili dhe femija

Linden si lulet e dites
Gjerat e se perditshmes
Diejt, lulet, femijet e rinj
Neser une nuk do te jem me
Dikush tjeter do te jete real
Une nuk do te jem me, pertej
Atyre qe deshirojne per kujtesen e tyre
Lulja e dites eshte me e gjate
Tek kembet e gjese me te vogel
Lulja e drites, vetetima e castit
Lulja e castit, koha
Mes luleve shkove ti
Mes luleve mbetem une
Poezia “Dielli, trendafili dhe femija”
Nga Miguel Hernandez
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia - Ne studion spektakolare te mjeshtrit @helidonhaliti

Comments

Popular Posts