Poezia “E mora lirën time dhe thashë” - Nga Safo

E mora lirën time dhe thashë:

Eja tani

Guaska ime

Parajsërore turkuaz

Kthehu në një

Instrument fjale

 

Poezia “E mora lirën time dhe thashë”

Nga Safo

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

Comments

Popular Posts