Poezia “Heshtjet” - Nga Alejandra Pizarnik


Vdekja gjithmone ne krahun tim

Degjoj cfare ka per te thene
Dhe degjoj vetem vetveten
Poezia “Heshtjet”
Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Kafke, 1983, Gerhard Richter

Comments

Popular Posts