Poezia “Kjo eshte vetem sa per te thene” - Nga William Carol Williams

Kam ngrene

Kumbullat
Qe ishin
Ne kutine e akullit
Te cilat
Ti ndoshta
Po i ruaje
Per mengjes
Falme
Ishin te shijshme
Kaq te embla
Dhe kaq te ftohta
Poezia “Kjo eshte vetem sa per te thene”
Nga William Carol Williams
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts